Design Boulevard


Design Boulevard sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, 1928 valmistuneessa punatiilitalossa, Hatanpään valtatie 6:ssa. Kiehtova pieni sisustuksen ja muotoilun erikoismyymälä avasi ovensa syksyllä 2008. Innovatiivisuutta ja kestävää muotoilua painottava Design Boulevard on aarreaitta yksilöllisyyttä etsivälle. Design Boulevard haluaa osaltaan täydentää Tampereen design- ja kulttuuritarjontaa.

Design Boulevardin kokoelma koostuu tarkkaan valikoiduista muotoilutuotteista. Tuotevalikoima vaihtelee lahjoista huonekaluihin ja leluista aina elektroniikkaan. Valikoimaan ovat päässeet tuotteet, jotka yllättävät, hätkähdyttävät, ilostuttavat ja piristävät. Tuotteella täytyy olla idea: ekologisuus, tarina, muoto tai todellinen innovaatio. Design Boulevard tuo pieniä eriä tuotteita eri puolilta eurooppaa, samaa tuotetta myymälästä ei välttämättä löydä toista kertaa. Kotimaisien tuotteiden valikoimaa ja omaa DSGNBLVD tuotemerkkiä kehitetään jatkuvasti.

Tuotteet


Kokoelmassa tuotteita on yksittäisiltä muotoilijoilta mm. Frederik Roijén Storylines hyllyt ja Tamperelaisen Panu Turusen Drop maljakot. Tunnetumpia Designtaloja edustaa Kenzon tekstiilit ja ranskalaisen Tolixin metallituoli klassikot. Huonekaluista Design Bouolevardilla on mm. Tanskalaisen HAY:n edustus ja valaisimissa löytyy Hollantilaisen Tord Boontjen kokoelma. Valikoimaa täydentää myymälän oma tuotemerkki DSGNBLVD. Tuotevalikoimassa halutaan pyrkiä yksilöllisyyteen etsien jatkuvasti uusia kiinnostavia muotoilijoita.

Tervetuloa inspiroitumaan ja poimimaan parhaat ideat elämäsi iloksi.