Tapahtumat

Designtori kevät su 7.5.2017

Designtori 2017 Tampere

Designtori kevät saapuu.

Sunnuntaina 7.5. klo 11-18 Tampereen Tullikamarin täyttää 59 muotoiluyrittäjää ympäri Suomen. Mukana myös Galleria Rajatilan myyntinäyttely, Sanna Maria Paananen piirtää livenä muotokuvia, Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän lasten puuhapiste… sekä Design Boulevardin koju.

Lisätietoja ja mm. esittelyä Designtorin ensikertalaisista löydät DesignOnTampere nettisivuilta ja facebook tapahtumasta. Fiiliksiä löydät ennen tosia ja sen aikana Instagramista @DesignOnTampere #designtorikevät

Nähdään Designtorilla!

Design Boulevard instagramissa @DesignBoulevardTampere

 

Design Boulevard liike Tapahtumat

Helmikuun 2017 Pop up ja Sydänsuunnistus

Design Boulevard Pop up kauppa

Helmikuussa Ystävänpäivä viikonloppuna julkaistiin uusi DOT DesignOnTampere kaupunki kartta, vietettiin Sydänsuunnistusta ja Design Boulevard järjesti ensimmäisen Pop up kaupan Ojakatu 3:ssa. Tässä hieman kuvia tuosta viikonlopusta.

Ihanaa kevään aloitusta kaikille!

Design Boulevard Pop up kauppa Tolix, Muuto, Hay, Ferm Living

Design Boulevard Pop up kauppa Marokko tyynyt, Marrakech

DesignOnTampere Sydänsuunnistus 2017

Design Boulevard liike Tapahtumat

Ensimmäinen Pop up Ojakadulla

Design Boulevard järjestää ensimmäisen Pop up kauppan Ojakatu 3:ssa.

LA 11.2. Klo 11-17.30

SU 12.2. Klo 12-15

Lauantaina julkaistaan myös DesignOnTampereen 2017 kaupunkikartta ja sen tiimoilta pääset osallistumaan DOT Sydänsuunnistukseen.

Tervetuloa Design Boulevardin Pop up kauppaan ja etsimään sydämiä DOT Sydänsuunnistukseen!

Design Boulevard liike

25.1.-1.2. Design Boulevard seikkailee!

Design Boulevardin tiimi lähtee seikkailulle.

25.1.-1.2.2017 olemme hankalammin tavoitettavissa, eli palataan asiaan 2.2. lähtien.

Seuraa seikkailuamme instagramissa @designboulevardtampere

Hienoa tammikuun jatkoa!

terkuin, Karita ja Jaakko

Design Boulevard liike

designboulevard.fi

Outline sohva ja Tampere kärry Design Boulevardilla.

Nyt voit tehdä ostoksia kotisohvalta designboulevard.fi!

Halutessasi voit noutaa ostoksesi edelleen kuluitta Tampereen keskustasta Design Boulevardin noutopisteestä Ojakatu 3:sta.

Hienoa tammikuun jatkoa ystävät!

Design Boulevard liike

Design Boulevard pikselöityi verkkokaupaksi 6.

Design Boulevard on siirtynyt verkkokaupaksi!

Design Boulevardin Hatanpään valtatie 6:n kivijalkakauppa on muuttanut muotoaan ja pikselöitynyt tamperelaiseksi verkkokaupaksi osoitteeseen designboulevard.fi. Verkkokaupan lisäksi ylläpidämme blogia, instagramia @designboulevardtampere, facebook sivuja sekä Pinterest tiliä kaikestä meitä kiinnostavasta visuaalisesta ja tietenkin Tampereen tapahtumista sekä matkoista.

designboulevard.fi verkkokaupan noutopaikka sijaitsee Tampereen keskustassa tunnelmallisella Ojakadulla, yhdessä kampaamo New Bohemian kanssa. Joten voit halutessasi noutaa verkkokaupasta ostamasi tuotteet edelleen Tampereen keskustasta. Samassa tilassa pidämme tapahtumia ja pop up päiviä. Seuraa siis blogia ja someamme.

Tässä vielä kuva tyhjästä Hatanpään valtatien liiketilasta 🙂 Tätä tilaa ja taloyhtiötä tulee ikävä. Yhdessä koettiin paljon ja jaettiin arjen kohtaamisten ja tapahtumien riemut sekä kutsumattomien vieraiden aiheuttamat haasteet. Toivottavasti tila saa pian arvoisensa uuden vuokralaisen.

Design Boulevard liike

Hyvää joulunaikaa!

Hyvää joulua toivottaa Design Boulevard!

Design Boulevard ja Karita toivottaa hyvää joulunaikaa ja jouluiloa ihanille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, ohikulkijoille ja muille tätä lukeville.

Ps. älä unohda tonttulakkia.

Design Boulevard avoinna joulun välipäivinä:

Ti 27.12. klo 11-18
Ke 28.12. klo 11-18
To 29.12. Design Boulevard siirtyy tamperelaiseksi verkkokaupaksi www.designboulevard.fi.
Verkkokauppamme noutopisteen löydät tunnelmalliselta Ojakadulta (avoinna sopimuksesta). Ojakatu 3 tiloissa toimii myös kampaamo New Bohemia ja Design Boulevard pitää tilassa aika-ajoin tapahtumia ja Pop up toimintaa. Tervetuloa uusi vuosi 2017 ja uudet tuulet!
Seuraa Design Boulevardia ja tapahtumia somessa ja designboulevard.fi sivujen blogilla.

Jouluisin terveisin ,
Karita & Design Boulevard

Design Boulevard liike

Design Boulevardin pikselöityminen kehittyy 5.

Design Boulevard pikselöityy verkkokaupaksi www.designboulevard.fi

Alkavana vuonna 2017 Design Boulevard keskittyy vahvemmin elämyksellisen verkkokaupan, somen, blogin ja tapahtumien luontiin.

1.1.2017 Design Boulevardin löydät tamperelaisena verkkokauppana osoitteesta www.designboulevard.fi

Verkkokaupan noutopiste toimii Ojakatu 3:ssa, jossa järjestämme ajoittain tapahtumia ja Pop up -toimintaa. Samasta tilasta löydät edelleen kampaamo New Bohemian.

Tämä tarkoittaa sitä, että Hatanpään valtatie 6:n taloyhtiölle kiitoksia ihanan liiketilan vuokraamisesta. Varmasti tulee ikävä auringonvaloa, joka siivilöity isoista ikkunoista avaraan tilaan.

Kiitoksia ihanille asiakkaille, teistä monesta sain uusia ystäviä ja toivonkin, että näen teitä Design Boulevardin ja DesignOnTampereen tapahtumissa. Jos tulee ikävä minut löytää Ojakadulta.

Design Boulevardin ja Karitan tavoitat parhaiten sähköpostilla, Design Boulevardin facebookin tai Instagramin kautta. Puhelinsoittoihin pääsen vastaamaan mahdollisuuksien mukaan.

Design Boulevardin noutopiste toimii pyynnöstä, laita siis noutoaikasi sähköpostilla minulle info@designboulevard.fi

Seuraa Design Boulevardia somessa (face ja insta) ja uudella blogillamme, niin näet tietoa tapahtumista ja Tampere tärppejä. Haluamme edelleen olla mukana vaikuttamassa Tampereen keskustan katukuvaan ja elämään tapahtumien kautta ja toivomme, että kuljet mukanamme.

Hatanpään valtatie 6:n tilaan pääset tuotteita ihailemaan sekä minua ja Design Boulevardia moikkaamaan vielä

Ke 21.12. klo 11-19

To 22.12. klo 11-19

Pe 23.12. klo 11-17

24.-26.12. suljettu

ti 27.12. klo 11-18

ke 28.12. klo 11-18

Tervetuloa!

Verkkokauppamme on avoinna 24h shop.designboulevard.fi

Terkuin, Karita

Design Boulevard liike Tapahtumat

Jouluikkuna by Design Boulevard

Design Boulevard jouluikkuna 2016 windowshopping näyteikkuna, windowdisplay, näyteikkuna, windowdisplay
Design Boulevardin jouluikkuna 2016.
Design Boulevardin jouluikkuna 2016.

Jouluntunnelmaa kaupunkiin luo putiikkien jouluikkunat. Design Boulevardilla on ollut perinne väsätä jouluikkunaan jonkinsortin spektaakkeli. Tänä vuonna jouluikkunaa innoitti intiaanit, unisiepparit, köysikoristeet ja näiden mittasuhteet. Joulun väritys yllätti myös ikkunan väsänneen muotoilijan, mutta parempi kokeilla rajojaan aika ajoin. 🙂

DesignOnTampere järjestää Kaunein jouluikkuna -äänestyksen Tampereen mielenkiintoisten putiikkien kesken. Design Boulevard on päässyt mukaan ja kilpailee numerolla 6. Äänestää voit mukana olevissa putiikeissa täyttämällä äänestyslipun. Nouda äänestyslippu, joka samalla toimii karttana jouluikkunakierrokselle, mukana olevasta liikkeestä.

DesignOnTampere kaunein jouluikkuna kartta Tampere
Kaunein jouluikkuna kartta.

 

Tapahtumat

Designtori JOULU 10.-11.12.2016 klo 11-17

Designtori joulu tapahtuma 10.-11.12.2016 Tampere Design Boulevard mukana torilla

Designtori JOULU valtaa taas Tampereen Tullikamarin Klubin ja Pakkahuoneen. Design Boulevard on ilolla mukana joulutapahtumassa ja odottaakin jo sitä mukavaa kutkuttavaa jouluntunnelmaa, jonka tapahtuma saa aikaan!

Designtori koostuu yli 60:stä muotoilualan taitajasta, taiteesta, tunnelmasta ja ystävien tapaamisesta. Lisätietoja Designtori tapahtuma facebookissa. Järjestäjä DesignOnTampere ry.